tiistai 18. toukokuuta 2010

Tuloksia!

Nyt rustaamaan viimein meidän kisauran aloituksen tuloksia.

9.5 Järvenpää
Kaksi agilityrataa. Ei suurempia kummuuksia radoilla, muutama hankalampi lähestymiskulma, yksi takaakierto. Ennen ratoja jännitin hirveästi miten meidän kontaktit menevät ja miten kepit sujuvat. Ilokseni totesin, ne menivät täydellisesti!

Ensimmäiseltä radalta nappasimme nollan ja ensimmäisen LUVAn. Sijoitus ensimmäinen! :)Toiselta radalta sitten tulikin yksi rimanpudoitus eli tulos 5. Sijoitus kolmas.

Hurjan tyytyväinen olin Sirun tekemiseen ja tuloksiin! :)

Video Järvenpäänsuorituksista13.5 Siuntio Toko ALO

107p III-palkinto

PÄivä ei oikein tuntunut toimivan koiralla yhtään. Ja tietysti myös oman jännityksen piikkiin on pakko osa laittaa.


15.5 Kirkkonummi
Kaksi agilityrataa.
Radoilla ei erikoisempia kommervenkkejä, varsin selkeää etenemistä.

Ensimmäinen rata meni täydellisesti loppu suoralle asti, kunnes jäin toiseksi viimeisellä esteellä jälkeen, koira kääntyi ympäri, josta tuli kieltovirhe.
Eli tulos 5, sijoitus 3.

Toisella radalla kaikki meni myös hyvin siihen asti, kunnes tuli keinu. LÄhestymisnopeus oli huomattavasti liina kova, jolloin siitä tulikin lentokeinu.
Tulos 5, sijoitus 4.

Molemmilla radoilla virheet tulivat minun omasta syystäni. Koira meni täydellisesti käskytyksen mukaan. Mutta saimme ruokaa kotiin tuotavaksi, ja pronssisen kaulamitalin.


Tavoitteena nyt sitten tälle kesälle onkin saada vielä nuo kaksi nousunollaa lisää, eli kakkosluokkaan nousu. Paljosta ei ole kiinni, pientä hienosäätöä vain vielä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti