maanantai 16. elokuuta 2010

Treenailua

Nyt on sitten ollutkin hetki kun olen viimeksi kirjoitellut.
On ollut lomailua ja nyttemmin muuttoa ja remontointia.
Ensiviikonloppuna kuitenkin pääsemme pitkästä aikaa kilpailemaan, eikä tarvitse pitkälle lähteä kun kisatkin ovat näin kotokonnuilla Lohjalla. Kolme rataa on tarkoitus päästä kunnialla (tai vähemmänkunnialla :-D)lävitte sunnuntaina.
Treenailu on nyt jäänyt tuohon kertaan viikossa, ja välillä oltu ihan kuumuudenkin takia kokonaan tauolla. Joten intoa on ja riittää, elikkäs radat voivat mennä aivan läpijuoksuksi, no sen näkee sitten. Kuitenkin sitä viimeistä puuttuvaa nollaa lähdetään tavoittelemaan.

Vaikka tämä muutto onkin aiheuttanut kauheaa stressi, enemmän kyllä minulle kuin koiralle, niin kyllä tuo uusi asuinympäristö miellyttää kovasti! Luontoon pääsee tallustelemaan ihan kotiovelta ja seuramme agilityratakin on alle 10min kävelyn päässä. joten iltalenkkiä on sinne päin tarkoitus tehdä nyt päivittäin. Pientä treeni kävimmekin kentällä tekemässä nyt sunnuntaina. Muutamia hyppy pyörityksiä ja keppejä mentiin. Kontakteihin minulla pitää nyt kiinnittää huomiota oikein kunnolla, ei tästä Sirun hyppimisestä tule yhtään mitään. Elikkäs siirrymme 2on2offiin, katsotaan mitä siitä nyt sitten tulee.

Nyt taas innolla treenejä ja kisoja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti