tiistai 26. lokakuuta 2010

Tuloksia ja kuulumisia

Noniin! Nyt pitkästä aikaa pikainen päivitys!

Siru nousi kolmosluokkaan hienolla nollavoitolla 25.9.

Kolmosissa kisattiin sitten myös seuraavanapäivänä yhden radan verran, josta hylätty. Ihan oman ohjausvirheen takia, kun en ajatellut yhtään että koira voisi valita toisen reitin, kun mitä suunnittelin.

Kolmosten kisoissa oltiin kolmen radan verran myös 10.10.
Oli todella mielenkiintoista nähdä muoden kolmosten suorituksia, ja siinä katsellessa tulikin selvää selvemmäksi se että paljon treenattavaa meillä vielä on. Vauhtia tarvitaan lisää ja PALJON. Videot kisoista on, en vain ole saanut siirrettyä tietokoneelle. Ensimäinen rata saatiin myös uusia ratahenkilöstön virheen takia, kun meiltä ei aikaa saatu ylös.

A-rata ensimmäinen suoritus, ohjaamiseni oli todella kankeaa. Koira meni hyvin, rimat kuitenkin, 45cm korkeudella, putoilivat ja siitä saimme 10rv.
Uusintasuorituksella sitten tulikin nolla ratavirhettä, mutta yliaikaa aivan hivenen.
Fiilis ohjauksessa oli myös selkeästi rennompi kun ratasuorituksella "ei ollut mitään väliä", otin uusinnan ihan harjoituksen kannalta.

B-rata, 5rv riman pudotuksesta.

C-rata, ensimmäinen kolmosten NOLLA! Tästä se sm-nollien kerääminen lähtee ;) Tällä radalla aika riitti oikein hyvin, mutta todella ei meillä ole mitään asiaa kärki taisteluihin. Sijalla 16 olimme :)

Fiilis kolmosten kisoista jäi oikein hyvä. Radat eivät tuntuneet mitenkään mahdottomilta, vaikka muutamia kinkkisiä kuvioita olikin. Niistä selvittiin ihan kunnialla. Jatketaan tässä kilpailemista, ehkä nyt hieman harvennettuun tahtiin, mutta kyllä seuraava salainen tavoite olisi se sm-nollien kasaan saanti ensivuoden kesäkuuhun mennessä. Katsotaan kuitenkin miten käy, jos Siru pyöräyttää pentuja keväällä, se tekee meille treenailuun ja kilpailuun pidemmän tauon.

17.10 Kävin kuuntelemassa mielenkiintoisen luennon koiran lihashuollosta. Sieltä saatiin hyviä vinkkejä niin lihaksiston parantamiseen että kunnossapitämiseen. Kunhan saan ompelukoneen taas hyrräämään niin tarkoituksena on ommella neidille hyvä lämmitys-takki treenien odotteluaikoja varten :) BOT-loimi on myös ostoslistalla, joskos Siru sen sitten joululahjaksi saisi.

23.10 Oltiin sheltti toko mestaruus kisoissa. Startattiin alokasluokassa, tämä oli meidän toinen toko kisamme.
Luoksepäästävyys - 10!
Paikallamakuu - Meni aika lailla odotetusti, eli ei onnistunut. Viereen sattui kaverikoira, jonka kanssa Siru olisi sitten tietenkin halunnut leikkiä :D Onneksi kuitenkaan emme pilanneet heidän suoritustaan vaan sain haettua koiran vaivihkaa pois rivistä. Harmillisesti juuri meidän välissä ollut koira jäi kisoista pois.
Seuraaminen kytkettynä ja vapaana - ok. Sirun katse hieman haahuili mutta ei maanhaistelua. Muistin myöskin heilutella käsiäni, eli tuomarilta ei tullut sanomista :D
Liikkeestä maahan - hyvin! Noottia tuli minun liian voimakkaasta vartaloavusta, pahatapa josta pitäisi vain päästä eroon kun kyllä koira osaa.
Luoksetulo - KYMPPI!
Liikkeestä seisominen - hyvin! Samaa noottia kun maahanmenossakin.
Hyppy - nolla. Olemme harjoitelleet liikkeen väärin, liian läheltä. Kun sitten oli pakko ottaa useampi metri enemmän etäisyyttä hyppyyn ei Siru enää sitä osannut suorittaa.
Yleis vaikutus oli hyvä. Tuomari kehui iloista tekemistä.
Lisääntarkemmat pisteet myöhemmin, kun olen kisakirjan äärellä.
Kaikenkaikkiaan tulos siis III-palkinto :) Emäntä erittäin tyytyväinen!
Minun toko burn outtini alkaa olla ohitse, joten tässä voisi alkaa taas treenailemaan aktiivisemmin :)

Samana viikonloppuna 23-24.10 kävimme sitten pienellä vaelluksella Nuuksion metsissä. Oikein mukavaa oli, Siru on mainio retki-koira :) Teltassa nukkuu rauhassa ja kiltisti makuupussien välissä.

Ensi viikonloppu meillä on poikkeuksellinen, ei mitään suunnitelmia! :D Eli rentoutumista tiedossa.

Seuraavana vkloppuna lauantaina matkamme käykin sitten Lietoa kohti agility kisoihin. Toivottavasti pääsemme moikkaamaan muitakin sheltti-tuttuja reissulla :)
Sunnuntaina koulutetaankin sitten ohjaajaa, kun luvassa on toukka neljän tunnin luento radanlukutaidosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti