maanantai 22. marraskuuta 2010

Treeni ja kisataukoa

Nyt ollaankin vietetty hiljaiseloa Sirun kanssa parin viikon verran.
Emäntä on sairastellut ja muut menot ovat estäneet treeneissä käymistä.

Kotona ollaankin sitten naksuteltu monia vanhoja ja uusia asioita.

2on2off, laatikon kanssa ollaan otettu asentoa.

Sukan jalasta vetäminen, hauska uusi temppu. Aloitin naksuttelun kun Siru kosketti sukkaa, sitten kun otti suuhun, sitten kun veti. Tämän jälkeen siirsin sukan kevyesti jalkaan, josta Siru sitten melkein heti hoksasi sen nykäistä pois.

Avainten tuominen, Aloitin naksuttelun avainnippuun koskemisesta. Selkeästi metalliset avaimet olivat ensin hieman erikoisia. Lopulta sain nakella avainnippua ympäri huonetta ja Siru toi nipun minulle käteen. Tämä on tarjoitus jatkaa sitten vielä niin että Siru saa nousta minua vasten avainnipun ojentamaan käteen niin ettei minun tarvitse ollenkaan kumartua ;)

Kaapin sulkeminen, tämä oli hieman hankalampi saada alulle, meni jonkin aikaa enennkuin sain napattua Sirun pään kääntymisen oikeaan suuntaan. Sen jälkeen tyttö hoksasikin pian että haluan sen koskevan oveen, jonka jälkeen aloin vaatia oven pukkaamista. Useampi tönäisy siihen tarvittiin mutta ovi sulkeutui hienosti!

Lisää temppuja on mielessä mitä lähdetään opettelemaan näin illanratoksi :)

Tarkoitus olisi vielä vuoden viimeiset kisat käydä nykäsemässä ATT-areenalla Liedossa jos Sirun juoksut eivät ole vielä ehtineet alkaa. Kisat olisivat 5.12.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti