maanantai 21. maaliskuuta 2011

Kiva viikonloppu!

Olipas oikein kiva viikonloppu!

Lauantaina oltiinkin kisailemassa Kirkkonummella kolmen radan verran.

Ensimmäinen rata oli hyppäri. Kiva rata, lopussa hankalampi ohjaus ennen maalia. Rata meni oikein kivasti, Sirulla vauhtia riitti! Lähdössä jätin Sirun oikein kauas ensimmäisestä hypystä, mutta silti rima tipahti, muuten rata meni hyvin, vaikka mainasinkin koiraa pahki juosta lopussa.

Rata kaksi meinasi olla täysi katastrofi, myöhästyin rataantutustumisesta, ja luulin että en millään ehdi tutustua tarpeeksi. Onneksi rata jäi kuitenkin hyvin mieleen. Putki muuri putki kohdassa tuli valittua huono ohjauskuvio ja törmäsin koiraan kska olin myöhässä. Tästä tuli kosketusvirhe.

Kolmannella radalla tapahtui blackout ja unohdin radan :D Eli hyvätty saatiin. No ei siinä mitään suoritettiin rata oikein hienosti vauhdilla loppuun, ilman stressiä suoritettuna meni hienosti, koiralla hurja vauhti ja irtoamiset lähtivät oikein hyvin. Harmillinen minun virhe vain tuo hylkäys.

Rata 1 - 5rv rimasta
Rata 2 - 5rv kosketuksesta
Rata 3 - hyl radan unohdus
Videomateriaalia luvassa myöhemmin.

Mutta kivaa oli kisaamass apitkästä aikaa, nämä olivatkin vasta meidän tokat kisat tänävuonna. Ei muuta kuin häntä pystyyn ja kohti uusia ratoja!

Evekin oli mukana ihmettelemässä kisa tunnelmaa. Voi että ensin toista harmitti että kaikkien koirien luokse ei päässytkään moikkailemaan ja leikkimään, mutta kyllä sitä sitten rauhoituttiin ja vain tyydyttiin ihmettelemään vierestä. Kova meteli, haukunta, kuulutukset eivät kummastuttaneet yhtään. Reipas tyttö!


Sunnuntaina tulikin Even kaveri Nekku-doggi kyläilemään taas ja pellolla juosten tyhjennettiinkin akut tyhjiksi. Sirukin oli nyt leikissä mukana!
Illalla Eve joutui pesulle ja ei ollut siitä niinkään tyytyväinen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti