tiistai 13. huhtikuuta 2010

Reipasta liikuntaa ja lihasten kivistelyä

Huh! Eilen sitten liikuttiinkin oikein urakalla!
Pyörän kaivoin varastosta talven jäljiltä, työllä ja tuskalla pumppasin tyhjentyneet renkaat taas täyteen ja eikun sotkemaan. Siru juoksi minulla mukana vasemmalla puolella kun teimme pienen lenkin. Matkaa n2km reipasta ravia ja pieni pitkä laukkaa.
Tarkoitus on tässä nyt alkaa pyöräilemään enemmänkin, Sirun kunnon kasvattamiseksi sekä emännän kunnon kasvattamiseksi. Tässä pienen lämmittelyn jälkeen onkin tarkoitus polkea Lempolan kentälle agi-treenaamaan ja takaisin. Siru saa matkustaa osan matkaa etukorissa, matka on kuitenkin liian pitkä kokonaan juostavaksi.

Pyörälenkin jälkeen lähdimme sitten tallille ratsastelemaan. Siru sai taas juosta mukavasti mudassa ja pavosen heskassa. Kävimme ratsastamassa sellaisen tunnin lenkin, koiria oli mukana kaksi sirun lisäksi. Siinä ympärillä ne nätisti juoksentelivat ja leikkivät. Välillä vähän metsälenkkejä tehden, mutta Siru ei kauas uskalla lähteä.
Siinä sitten harjoiteltiin ravaamista ja keventämistä. Hetken jälkeen se sitten alkoikin luonnistua, vaikka ensin tuntuikin että kaikki vanhat teinivuosien hevostaidot olisivat painuneet unholaan.

Illalla Siru nukkui kuin tukki, hyvä kun päätä jaksoi nostaa kun ohitse kulki :D
Ja nyt aamulla emännän ahteria ja reisiä kyllä hieman kivistää, mutta on se mukava kun tietää jotain tehneensä. Pitää katsoa kestääkö kunto tänään lähteä polkemaan, vai huristellaanko autolla tuonne kentälle vielä hieman treenaamaan. Viimeisiä varmistelut ennen kisoja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti