torstai 8. huhtikuuta 2010

Odottelua

Nyt viimein odotuksen jälkeen tulivat Sirun viralliset terveys tulokset!
Lonkat A/A, kyynärän 0/0, polvet 0/0, silmät CH.

Sitten odottelemme tulevia näyttelyitä. Varmana olemme menossa Järvenpäähän 30.5. Tuomarin pitäisi olla asiantunteva, joten sitä odotellaan innolla miten Siru on kasvanut ja muuttunut.

Ensimmäiseen agilitykilpailuun olemme ilmoittautuneet. Agilityrata sekä hyppyrata Lohjalla 17.4. Jännittää!

Ensimmäinen Toko alokasluokan kilpailu on myös tulossa 13.5. Enää ei voi perua, joten käydään kokeilemassa miten menee :) Nyt sitten treenataan super-aktiivisesti tuonne asti että saadaan homma haltuun, loppu on korkeammassa kädessä.

Kävimme Match Showssa vähän treenailemassa talven jälkeen näyttely taitoja tyttöjen kanssa. Ihan kivastihan tuokin meni, itse olin pienten sinisten kolmas ja lapsi&koira kilpailussa tulivat toisiksi :) Palkinnoksi hieno punainen heijastinliivi, joka on valitettavasti kokoa XL :-D

Vielä ei juoksuja näy, ajoittain vaikuttaisi Sirulla olevan pää hieman sekaisin, mutta ei oikeinmuita merkkejä.

Innostuin tuossa päsiäisenä ompelemaan ja tulokseksi tuli Sirulle uusi vaaleanpunainen puolikuristava panta :)2 kommenttia:

  1. Suloinen panta nätille koiralle! Onnittelut terveystuloksista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Innostuin kovasti tuosta ompelusta pitkästä aikaa, ja sitten ompelukone tekee tenän! Tuo oli ainoa valmiiksi asti saatu tuotos, valjaat viimeistelen kuin saan ompelukoneen korjattua.

    VastaaPoista