maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kuulumisia

Taas on hetki ehtinyt vierähtää kirjoittelusta tässä pähkinän kuoressa tapahtuneita.

Treenit 26.3


Teimme keppi treeniä erilaisia variaatioita, joissa harjoiteltiin erityisesti kepeille lähestymistä eri kulmista sekä putkesta tullessa vauhdilla keleille tuloa. Jokaista versiota 1-2 suoritusta onnistumisesta riippuen.Toinen treeni oli radanpätkä, mikä olikin varsin mielenkiintoinen. Paljon pyöritystä ja ohjauskuvioita. Siru suoritti oikein mukavasti, vaikkakin ensin oli hieman ongelmia ylimääräisen innon kanssa. Siru meinasi karata 3 esteen jälkeen A:lle, tai 4 muurin jälkeen 1 esteelle. Selkeästi koira jo lukee rataa itsenäisesti, eli minun pitää olla entistä tarkempi ohjaukseni kanssa, ja etenkin kiinnittää huomiota siihen että olen ajoissa käskyjen kanssa. 4 muurilta Siru meni hienosti putkeen kunhan ehdin vain kiljaista ajoissa. Kepit menivät oikein kivasti, ajoittain lintsaa viimeisen välin, mutta onneksi sekin on vähenemään päin.

Olen myös käynyt ratsastamassa, ja Siru oli mukana tallilla. Siitähän kuoriutui heti mitä mainioin talli-koira. Eivät polletkaan hetken jälkeen kummastuttaneet yhtään.
Olemme myös alkaneet taas juosta, teemme 2-3 juoksulenkkiä viikossa pituudeltaan puolestatunnista ylöspäin. On koirakin ollut väsyneempi kun saa koko lenkin juosta.
Viikonloppuna olemme kävelleet pidempiä lenkkejä, tarkoitus päästä tuonne 10-15km paikkeille, ja jossain vaiheessa jopa yrittää juosta tätä matkaa.
Polkupyörällä alan myös Sirua juoksuttamaan, kunhan vielä jäät sulavat hieman lisää. Saadaan kuntoa kasvatettua meille molemmille :)

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla/teillä! Ootko koskaan ajatellut laittavasi blogia Blogilistalle? Seuraan aika paljon blogeja sen kautta ja sunkin blogin seuraaminen olisi kätevää sitä kautta, kun siellä näkyy aina, kun blogiin on tullut uusia päivityksiä. No, lisäsin blogisi nyt kuitenkin nettiselaimen suosikkeihin. :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Niin on kyllä kiva lukea toisten treeneistä ja saa mielikuvaharjoitusta, kun katsoo ratoja :) Kepit olen opettanut itseasiassa kolmen tekniikan yhdiselmällä :D Ensin opetin kädellä ohjaamalla, koska alkeiskurssilla niin neuvottiin.. Sitten halusin verkkokepit, koska se vaikutti paljon paremmalta vaihtoehdolta. Sitten vahvistin sisäänmenoja 2x2-tekniikalla. Ja kyllä se on ne aikas hyvin oppinut :) Nyt pitäisi vielä treenata ihan peruskeppitreenejä ja häiriötreeniä. Terkkuja Sirulle myös!

  VastaaPoista
 3. Janita, Kiva kuulla että joku tykkää meidän turinoita lueskella. Minulle tämä blogimaailma on varsin vieras, eikä blogilista ole tuttu asia ollenkaan. Kiitoksia kommentistasi! :)

  VastaaPoista
 4. Blogilistan kautta myös muut samanhenkiset voivat löytää helpommin blogisi, koska blogille voi määritellä hakusanoja. Shelttiblogeja on harmittavan vähän listattuna Blogilistalle. Minäkin löysin tämän blogisi ihan siskon vinkin perusteella.

  VastaaPoista