keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Tavotteita 2010


Agility treeneistämme ensimmäinen kuva, otettu joulukuussa 2009. Hallin valaistus on pimeähkö, joten kuvauksessa vaikeaa saada liike pysäytettyä. Katsotaan miten videoinnin kanssa käy, sen pitäisi kuitenkin onnistua paremmin.

Agilityä olemme harrastaneet nyt vuoden verran, eikä siitä vielä paljoa dokumentointia ole tehty. Kehitys on kuitenkin mennyt hyvin, Siru on ollut valtavan oppivainen ja innostunut lajista.

Tavoitteeksi itselleni olenkin nyt vuodeksi 2010 asettanut:
-Agilityssä virallisen kilpailu uran aloittaminen. Hyvin tyytyväinen olisin jo läpi päästyihin ratoihin, kokemuksen ja varmuuden karttumiseen.
-Tokossa mölli kilpailuihin osallistuminen, ja niissä menestymisen mukaan sitten alokasluokkaan. Kaikki alokasluokan liikkeet ovat hallussa, mutta varmuutta häiriötilanteissa tarvitaan.
-Kunnon kasvatus, sekä itsellä että koiralla, jotta selvitään kunnialla Karhunkierroksen (80km) vaelluksesta kesällä.

Tähän asti käymämme epäviralliset agility kilpailut ovat olleet menestyksekkäitä, ja havittelemme agility seuramme Lägin Hallicupin lopputuloksissa palkintopaikkaa. Toivotaan että loputkin kisoista menevät onnistuneesti. Neljästä osakilpailusta meillä on nyt kaksi voittoa ja kahdesti olemme olleet toisella sijalla. Kaksi suorituksistamme ovat olleet nolla ratoja, mistä olen hyvin tyytyväinen!

Tokossa olemme nyt joulunajan ottaneet hieman rennommin. Ulkoilmassa treenaaminen on hieman epämiellyttävää, ja sisätilojen ahtaus rajoittaa sitten liikkeitä mitä voi harjoitella. Pienesti olemme treenailleet jokapäivä, perusasentoa, kaukokäskyjä ja liikkeestä jättäviä (maahan, istu, seiso) suorituksia. Nyt tällä viikolla jatkuvat taas ohjatut treenit. Harjoittelemme kahdessa ryhmässä, molemmat ovat kilpailemaan tähtääviä treeniporukoita.

Näillä eväillä kevät jatkuu ja kovasti on harjoittelua vielä jäljellä. Mutta kaikki harrastaminen on sekä emännästä että koirasta mukavaa ja palkitsevaa yhteistä tekemistä! :)

2 kommenttia: