perjantai 29. tammikuuta 2010

Torstai extra treenit


Ostin meille extra treeni tunnin ja menimmekin sitten eilen vieraaseen ryhmään harkkaamaan. Teimme rataa, jossa piti putkesta osata valita kauempi pää ja puomin molemmilla puolilla oli hämäysputkensuut. Olin hurjan tyytyväinen siihen että Siru ei eksynyt kertaakaan putken väärään suuhun, vaan aina kauempaan sisäänmenoon. Tässä selkeästi merkitystä vastakkaisella kädellä, jonka olen nyt ottanut ohjaukseen ja alan sisäistää sen merkityksen. Muutenkin yritän käyttää enemmän kehoa kuin vain käsiä, ohjattavuus on parantunut mielestäni, ja koira lukee selkeästi enemmän vartaloa kuin käsiä. Puomikin meni sopivasti, ensimmäisellä kerralla Siru meni kyllä hämäysputkeen, mutta sitten oikein hyvin puomille, plus että alastulo kontakti oli loistava! Jes!
Radalla oli myös kepit, mitkä menin käsiohjauksella. Ohjattuna suorittaa hyvin.

Harkoissa käytetty putki oli se meidän musta "mörköputki", ja Siru ei arastellut sitä yhtään, vaan suoraan sukkana sisälle, elikkä sekin on hyvä.

Harmikseni toisella puolella oli myös treenit samaan aikaan, joten emme voineet siellä harjoitella keppejä. Otimme kuitenkin keinua, joka oli sopivasti vedetty ulos radalta eteistilaan. Täydellä vauhdilla rämäyteltiin kymmenisen kertaa, ei mitään arastelua enää. Olen myös palkkauksen vaihtanut keinulta keinun eteen, eli täyden suorituksen jälkeen tapahtuvaksi.

Tänään on oman ryhmämme harjoitukset ja tunnin päätteeksi jäämme ottamaan keppitreeniä. Torstailta ei videoita, mutta eiköhän tänään kuvata taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti